Welkom bij Botercreme en Eieren!

Bestellingen zijn te plaatsen via het emailadres:
maren.botercremeeneieren@gmail.com!

De prijslijst staat rechts aan de zijkant ---->

dinsdag 6 september 2011

Barbietaart

Zondag was de deadline voor de barbietaart, en het was maar goed dat ik een testtaart heb gemaakt! Het ging deze keer veuul beter ;) De vorige keer stond ik enorm te pielen met het lijfje van de jurk op de barbie zelf, en nu heb ik hem gemaakt uit allemaal losse stukjes fondant.. Ik had deze keer ook meer inspiratie én nieuwe glitter waar het natuurlijk helemaal te gek mee werd ;) Ik heb uiteindelijk nog armbanden, oorbellen en kettinkjes gebouwd!
De taart was voor Sam, die de hele ochtend voor het raam heeft gestaan om te kijken of ik er al aan kwam, haha! Ze was er dan ook erg blij mee. En ik ook eigenlijk!Ik wilde eigenlijk ook nog iets in haar haar doen, maar dat is nog niet gelukt... dat is voor de volgende taart!
Dus iedereen, bestellen maaaaaaar!!!

Bestelling zijn te plaatsen door een mailtje te sturen naar maren.botercremeeneieren@gmail.com, een link naar de prijslijst staat rechtsboven op de pagina!

3 opmerkingen:

  1. Wow your cakes are amazing!! I love the Barbie doll one. You are going to have a great business with cakes like these. Good luck!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Another darling cake!! You are one creative baker/cake designer Maren! 8-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk joh! Met een strik op dr kont :-)

    BeantwoordenVerwijderen