Welkom bij Botercreme en Eieren!

Bestellingen zijn te plaatsen via het emailadres:
maren.botercremeeneieren@gmail.com!

De prijslijst staat rechts aan de zijkant ---->

maandag 26 september 2011

Boxtel Oost Dag

Een tijdje terug heb ik samen met mijn vader op een soort van braderie/rommelmarkt gestaan op minicamping de Oorsprong. Ik verkocht mijn cupcakes zo goed, en kreeg heel veel positieve reacties dat dat wel naar meer smaakte. En toen vond mijn moeder in de krant een oproep om kramen te huren bij BoxtelOostDag! Wij wonen zelf in Boxtel oost, en ik kon weer goed mijn bedrijfje(want dat is het ondertussen al echt bijna geworden) promoten en natuurlijk 740234830cupcakes verkopen!
Deze keer ging ik samen met mijn moeder een kraam vullen. De ene helft was voor mijn 'Botercreme en eieren' en de andere was voor 'Buurvrouw & Buurvrouw'. Dus ik kon weer goed gaan bakken!! Ik had er speciaal vrij voor gevraagd zodat ik de hele dag, nonstop kon bakken.
Een hele charmante actiefoto, gemaakt door mijn moeder, die heel graag mijn schort vast wilde leggen. Die heeft ze namelijk zelf gemaakt. Ik heb nu twee schorten van haar, één gewone en één die alleen om je middel gaat, als je snapt wat ik bedoel. De schort die ik op deze foto aanheb moet dus eigenlijk om je middel. Maar ik was boter aan het mixen, mixte mezelf helemaal onder en kon mijn andere schort niet vinden! Dus toen vond ik een nieuwe soort schort uit, de babydollschort!! Het ziet er misschien een beetje gek uit, maar ik was nog wel schoon aan het einde van de dag. En na 84 cupcakes en twee volle kommen botercreme wil dat wat zeggen!;)

En gisteren was het dus zo ver, gewapend met 84 cupcakes en 2 taartdummies en al mijn taartmaakbenodigdheden stond ik achter mijn kraam. Het was echt suuuper mooi weer, en dus ook lekker druk!
Ik begon op het begin van de dag met uilencupcakes maar ik heb de hele dag nieuwe gemaakt. Dus uiteindelijk had ik een hele verzameling van strikjes, bloemetjes, vlindertjes, hartjes en zelfs een katje. Omdat ik de hele tijd bezig was met fondant om maar steeds mijn voorraad cupcakes aan te vullen trok ik heel wat publiek. Op een gegeven moment had ik zo'n aandachtig publiek...

Deze drie meiden wilden heel graag weten hoe ik alles maakte, en wat fondant was, en vooral de barbietaartdummie die ik ondertussen ook nog voor een deel gemaakt had werd goed bestudeerd!
En natuurlijk hebben ze alle drie er ook nog een geproefd! :D

Ik heb uiteindelijk driekwart van alle cupcakes verkocht, en binnen een vrij korte tijd was ik al mijn visitekaartjes kwijt! Dus ik hoop dat ik het binnenkort heel druk krijg met alle bestellingen die binnen komen stromen, haha!
Het was gisteren in ieder geval een groot succes!1 opmerking:

  1. Hmmmm...? Seems I've seen these photos elsewhere!?! LOL!!! Heard you had a great day at the Market! Awesome! 8-)

    BeantwoordenVerwijderen