Welkom bij Botercreme en Eieren!

Bestellingen zijn te plaatsen via het emailadres:
maren.botercremeeneieren@gmail.com!

De prijslijst staat rechts aan de zijkant ---->

dinsdag 12 juli 2011

Taarten so far...

Ik ben nu iets meer dan een jaar bezig met mijn taarten en ondertussen heb ik er al een hoop gemaakt. En die moeten geshowt worden natuurlijk! Ik zal het niet allemaal tegelijk doen want dat is een beetje veel in een keer. En ik heb ook niet alle foto's omdat de camera waar ze allemaal op stonden gejat is voordat ik ze op mijn computer kon zetten..

Ik zal eerst even laten zien hoe de keuken eruit ziet waar ik werk, of vooral mijn domein! Ik ben met al mn bakspullen verbannen uit de keuken omdat ik begon met één plank, en uiteindelijk twee kasten in beslag nam :p Nu ben ik gereduceerd tot handige plastic bakken van de ikea die als ik ze niet nodig heb op mijn kamer staan. Het enige nadeel is dat ik elke keer als ik een extra bak koop er thuis achter kom dat ik er nóg een nodig heb..!:p


 en naast deze enorme bak met zooi heb ik nog een bak helemaal vol met uitstekers voor bijvoorbeeld een koekjeskerstboom en 4578529547548394 letters en cijfers in allerlei soorten en maten!

Ik zal nu even een paar foto's van taarten showen :D

Dit was een experimenttaart voor een vriendin van mij. Haar zus was niet lang daarvoor bevallen van een dochtertje, Jasmijn. Ik wilde al een tijdje proberen om een fototaart te maken en dit was een goed moment vond ik :p
De foto is geprint op ouwel en ik heb hem laten printen bij.. even zoeken.."Ricake Taartcreaties & meer..." Een hele aardige mevrouw en goeie service! Ik was ook erg tevreden met het resultaat, alleen ik had iets te lang gewacht met de foto gebruiken. Het lukte voor geen meter, ik heb de hele taart uit model gedrukt en de foto was in een hoekje gebroken. Maaaaar, het is nog steeds een heel schattig babytje dus niemand kijkt verder naar de rest van de taart ;)



Dit zijn drie kleine taartjes die ik heb gemaakt voor de verjaardag van mijn vader. Èèn cadeautje, èèn gezellig bloemetje en èèn motor! Ik heb ze met verschillende dingen gevuld, botercrème, slagroom; kersen, aardbeien; fondant, marsepein.. een beetje mix and match :) Dit was ook de eerste keer dat ik met marsenpein heb gewerkt. Het was even wennen maar het lukte verder aardig :)

that's it voor nu.. stay tuned voor meer!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten