Welkom bij Botercreme en Eieren!

Bestellingen zijn te plaatsen via het emailadres:
maren.botercremeeneieren@gmail.com!

De prijslijst staat rechts aan de zijkant ---->

woensdag 13 juli 2011

Bumba's, Prinsessen en Voetbal!

Even snel nog twee taarten showen :)
Een van mijn eerste bestellingen van nietfamilie, voor de dochtertjes van mijn bazen.
Eerst kwam de Bumbataart, waarvoor ik voor het eerst een kleurplaat gebruikt.. Best tricky, maar na een paar keer proberen had ik het toch goed voor elkaar, kijk maar!

Pien word nu bijna drie en nadat ze helemaal zelf had bedacht dat ze een roze feestje wilde deze keer, vond ze een Dorataart het allermooiste! Dus die zal ik binnenkort ook laten zien!

Sam, haar nichtje, wilde ook wel zo'n mooie taart natuurlijk dus niet lang na de het feestje van Pien met de Bumbataart kwam haar grote broer vragen of "Sam ook niet zo'n taart mocht net als Pien, alsjeblieft?"
Alleen deze moest dus met prinsessen, en heel veel roze uiteraard!


Uiteindelijk werd het een soort van fee, met een hoop glittergel én roze! Ik heb hem in ongeveer dezelfde stijl gemaakt met dezelfde verticalestreepjeszijkant als de Bumbataart, maar dan met blauw en hartjes ipv bloemetjes. Hetzelfde, maar toch anders :)

Toen de broer van Pien, Teun, vijf jaar werd had ik weer een bestelling: voetbalcupcakes! Ik had toen mijn mooie cupcakestandaard van Wilton nog niet, dus ik heb net zoveel cakejes gemaakt totdat ik mijn etagère een beetje leuk vol had. Ik had leuke voetbalverjaardagskaarsjes gevonden en de rest heb ik met miniveldjes, minishirtjes, en voetballetjes gemaakt.
Ik had uiteindelijk volgends mij vier keer zoveel cupcakejes als kinderen, maar aan het einde van de dag waren ze allemaal op! Ik had ze verder niet gevuld, omdat dat nogal een geklieder zou kunnen worden met kindjes tussen de 2 en vijf..

Voor de broer van Sam, Jesse, heb ik ook nog een taartje gemaakt. Hij wilde zelf heel graag een taart met drie dinosaurussen en twee draken én met Cars erop, maar zijn moeder vond een voetbalboltaartje toch iets handiger ;)
Ik kan alleen de foto van deze taart niet vinden.. Maar die komt later misschien dan nog..

Dat was het weer! Volgende keer een cupcake special! :D

2 opmerkingen:

  1. mn collegas vinden je taarten super! (en je moet ff je email aanzetten, niemand kan je nu mailen met reactie oid)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lots of love put into those sweet treats!! You do a lovely job of them Maren! 8-)

    BeantwoordenVerwijderen